Božićna čestitka

 

Sretan Božić i uspješnu Novu 2019. godinu želimo svim našim članovima, dragim suradnicima i nadasve vjernim sponzorima koji nas vjerno prate u svim našim događanjima!!!

Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju!

 

Sretan Božić i uspješnu Novu 2019. godinu

Objavljeno

Sretan Božić i uspješnu Novu 2019. godinu želimo svim našim članovima, dragim suradnicima i nadasve vjernim sponzorima koji nas vjerno prate u svim našim događanjima!!! Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju!

opširnije...


Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2018. godinu želimo svim našim članovima, dragim suradnicima i nadasve vjernim sponzorima koji nas vjerno prate u svim našim događanjima!!!

Objavljeno

Sretan Božić i uspješnu Novu 2018. godinu želimo svim našim članovima, dragim suradnicima i nadasve vjernim sponzorima koji nas vjerno prate u svim našim događanjima!!! Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju!

opširnije...


TEČAJ STALNOG STRUČNOG USAVRŠAVANJA II. KATEGORIJE ZA MEDICINSKE SESTRE/TEHNIČARE – liječenje i zbrinjavanje venskog ulkusa

Objavljeno

U organizaciji Klinike za kožne i spolne bolesti KBC-a Sestre milosrdnice, Referentnog centra za kronične rane MZ RH i Udruge medicinskih sestrara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju,  Vinogradska c. 29, Zagreb, 16. studenoga 2017. godine od 14 do 20 sati uspješno je održan Tečaj stalnog medicinskog usavršavanja II. kategorije za medicinske sestre/tehničare. Na tečaju su […]

opširnije...